Om oss och våra stora damskor

Linda och Linda, för enkelhetens skull” eller ”Linda och Linda, det var lätt att komma ihåg”. Det brukar vara den spontana reaktionen när vi presenterar oss för folk. Och visst är det enkelt att komma ihåg. Men det är inte bara namnet som är den gemensamma nämnaren. Vi har båda stora fötter och har upplevt svårigheten att hitta snygga damskor i de större storlekarna. Det var så vår affärsidé föddes.

Under hösten 2011 grundades SHOES by Linda & Linda. Mellan 2012 -2018 drevs företaget som webshop och show room (butik) i Kävlinge. Våra liv har förändrats, vi har båda fått barn och Linda P även fått det tråkiga beskedet; bröstcancer. Vi har därför inte längre möjligheten att driva ett show room/butik. Verksamheten fortsätter i form av webshop och kunderna kommer ges möjlighet att komma och prova skorna vid vissa tillfällen per säsong. Datum för dessa tillfällen kommer annonseras genom kundmail, på hemsidan samt på vår Facebook-sida “shoesbyll.se“.

Just nu är vi i en övergångsperiod mellan hemsidor. Detta är vår nya hemsida på www.shoesbyll.se och vår gamla hemsida ligger fortfarande kvar på www.shoesbyll.se. Båda hemsidorna är operativa och det går i nuläget bra att handla på båda två.

Kundernas synpunkter är varmt välkomna. Kontakta oss gärna!

Vision

Personlig kontakt med kunder, modemedvetenhet, god service, nöjda och trogna kunder.

Det var lite om oss och våra stora damskor. Varmt välkomna till vår webbutik!

Linda Jystrand & Linda Paulsson

Linda & Linda - Om oss och våra stora damskor